misery

Monday, May 10, 2010
mcm syOk gak ennn mencapap kt blOg kelas.. x de mnde aku nk stOry especially psl aku.. klu nk tau ape2 meyh r singgah kt blOg aku.. mcm2 cerita aku tulis.. mmg story2 yg terhangat di pasaran r... hoho.. neyh haa url dye http://www.anakzack.blogspot.com/ (klu bg cOmment, lg aku sygg.. haha)


haaa.. aku nk jempOt shbt handai aku member2 kelas 506 yg jauh malah yg dekat(mksdnye yg dOk area kl or bkn), mai dtg ke thanksgiving feast (ceyhh.. bru tau knduri kesyukuran in english lps lyn sarikata citer 'adamaya' ptg td.. hehe) marilah member2 dtg bkt jalil.. alang2 nk g tgk piala thomas kt stadium nuuhhh or sesape yg smgt nk p prom night kt palace of golden horses tuh, mai singgah umah sat, kita dOk wat pahala.. :)

venue: tmn puncak jalil (puj 8/2)
date : 15/5 (saturday)
time : 4.00 pm (insya-Allah.. klu jnji melayu lebih kurg after asar..)

*any other details, u can text me or just drOp a message on my wall at fb..

506 rawk yaw!!!

p/s : ada larh sorg hamba Allah neyyh kalut dOk swo aku update blog Five.Zero.Six neyyhh.. so, ini larh hasilnya.. chief admin, jgn marah yerk hmba capub sikt disini.. :)

3 comments:

{ Haziq Ghafar } at: May 10, 2010 at 11:18 PM said...

hahahaha. bagus2. update byk2.

{ eiQa } at: May 11, 2010 at 8:12 AM said...

nih kenduri kesyukuran tuk ape???
erm, sure2 la kt xleh g...
jaoh tuhh...
sowi meyra...

{ Haziq Ghafar } at: May 11, 2010 at 11:13 AM said...

meyra, aku tak pegi kot kenduri tuh. aku ade prom night ar. huhu.