aku nak cita gak la, haha

Thursday, June 17, 2010
hye, salam, ni baaqiy la,

ok since haziq update pasal scholarship die, aku pon nak detailkan ape yg korang dah tau n ape yang korang x tahu, cth raidah, haha.

ok, aku dapat jpa, utk buat ausmat (australian matriculation) utk architecture kat kbu ( kolej bandar utama) international college, aku detailkan semua bnde sbb ramai tnye aku ausmat tu ape, kbu tu ape, haha.
then, jpa x bagitau u ape aku akan masuk, so, aku x tau ape haluan aku lps ausmat, yg aku tau, aku insya allah akan pg aussie (australia).. ausmat ni 18 bulan, dekat aussie pulak 36 bulan, harap2 dapat bahagian yg ber-snow, haha

ok, ape lagi??

and, aku sorang je ex-tgb yang akan blaja kat kbu, haha, rase mcm form 1 balik, kene start over balik, tp, nasib baik dah berkenal-kenalan ngan budak jpa yg akan blaja kat kbu. tu je kot aku nak cite, skrng sibuk nak prepare semua bnde, masuk kbu 1 julai nti, kalau semua blaja dekat2, boleh la jumpe kan3???

1 comments:

{ AmEyra } at: June 17, 2010 at 1:31 PM said...

mst r x leyhhh jumpa. sbb aku jauuhhh. haha. x best r klu aku x de enn. hahahaha