lame dh tak update

Thursday, June 17, 2010
hey guys, erm, aku cite cket. alhamdulillah, aku dapat scholarship bank negara. aku akan sambung study kat kolej tuanku jaafar and amek A-Level kat sane for two years. aku dftr on 15 august. lame lagi kan? aku mmg menternak lemak kat umah ni. dah naik 5kg dah sejak abes spm. gila kan? haha. After A-Level nanti, aku sambung Finance degree kat UK, insyaAllah. korang doakan aku buat yang terbaik ar utk program ni. 


hurm, aku dapat gak JPA yang rayuan punya. tapi aku tolak. aku dapat PIDN je, eventhough aku mintak PILN. so, aku decide utk tolak. so, ape cite korang?

2 comments:

{ AmEyra } at: June 17, 2010 at 1:30 PM said...

pergghh. baik bg aku pidn ko tuhh. sesak kot aku kt sini. xde dui.. hoho

{ Haziq Ghafar } at: June 17, 2010 at 3:59 PM said...

tu la psl. kalo aku bole bg org laen, aku sanggup bagi.