KAKOM

Thursday, July 29, 2010
Hai semua..KAKOM dah abes tapi aku balik tangan kosong..xder rezeki,nak wat cmne..buat pengetahuan korg,aku jumpe Nik kat sane..makin comey dye..dye kate klau bley peluk,dah lame dye peluk aku..haha..seronok dok kat sane seminggu..enjoy giler dgn member2 KAKOM aku n member2 lame..rase mcm xnak balik n xnak KAKOM tu abes je..haha..ramai lg la budak2 exTGBians yang aku jumpe kat sane..kalau korg jadi aku,mesti korang rase best..kalah menang x penting..yang penting korang sanggup berjuang..macam lirik lagu KAKOM la pulak..haha..kalau korang2 yang masuk matrik tu join kan best..bley jumpe..huhu..kalau korang nak tau camne suasana kat sane,belek la facebook aku..ramai giler atlet..1974 org atlet,500 pegawai n 300 sukarelawan termasuk Nik..huhu.


2 comments:

{ AmEyra } at: August 3, 2010 at 6:35 PM said...

hahaha. nik x abis2 dgn xtvt sukarelawan dye tuh. bgOihhh btOl :D

{ my name is nik } at: August 7, 2010 at 2:39 PM said...

haha..mmg r aku baguih do..haha.. atleast aku xde la jadik gelap for nothing..