PeNgALAMaN SeLaMA 2 BuLAn~

Tuesday, July 6, 2010






salam!!
hai semua!!
kabare?alhamdulillah,gue waras..
kangan bangat mau dgr kalian buat lawak..dan gue pasti menjadi penonton setia..:)))
skrg semua tgh sibuk menelaah..gue pula ada masa dlm 3-4 hari lg utk join kalian menelaah..
firstly,terima kasih ya kerna kamu semua sudi membaca entri sy..:D
mau cerita apa ya dong..haa...mau kongsi pengalaman sama kalian..pengalaman mengajar sekolah rendah..hoho..gue juga enggak nyangka deh,dpt peluang ini..tp syukur,salah satu cita2 gue udah tercapai..kerna masa gue cilik dulu,bila org tanya,"mau jd apa bila gede nanti?"
tiga jawapan dlm kepala gue,
1. doktor
2. guru
3. pilot
tp cita2 yg ketiga itu enggak bisa tercapai dong..huhu..awal2 udah direject..kui3..
tu la..slalu nonton tv dekat2 lg..haha..
hmm..selama dua bulan tu,gue ajar drjah 1 dan 2..
1 arif,1 bestari,2 arif dan 2 bestari..dan 6 bestari cuma extra class.. sempat juga gue rasain sambutan hari guru..best bangat deh..:))
bru gue rasa sendiri apa yg ckgu gue selalu bilang sama gue dulu..hoho..
hari pertama,gue "dibuli" sama pelajar gue sendiri..kuang3..
tp gue excited juga mau ngajar mereka..especially,drjh 1..
biasa la..mesti layan kerenah si cilik itu..:))
bila difikir kembali,apa yang dialami itu sama seperti zaman gue bersekolah dulu..
haha..
overall mmg best la sampai gue kangan juga mau ketemu sama mereka lagi..enjoy the pics ya..daa..


p/s:sorry la ye..ada slank indon sket..tgh tgk cite indon..hehe..
btw all the best dlm apa jua yang diceburi!!doakan kejayaan bersama..salam..:)




~salam sayang buat all 506 members..:))

1 comments:

raidah md sudi at: July 10, 2010 at 6:52 AM said...

takda gamba fafa ngn student ke??