selamat hari tue..haha!!!!

Tuesday, July 6, 2010

Alkisahnye..
Pada suatu hari khamis yang indah..aku pun bangun la dri tido dengan rase gumbira dalam hati..ye ar speacial dae la katekan..siap2 nak g kuliah..da pakai cantik-cantik neh.Macam hari-hari laen aku pun pegi la mengetuk pintu bilik basirah (budak kelas 15 uw)..dalam hati da bedebar-debar..mesti die nak wish kat aku ne..sekali aku ketuk punyer ketuk punyer ketuk..dalame aku ketuk barula nak die bukak pintu..masuklah!..uishh..tekejot aku..punyerla leba aku senyum,die x pandang pon..xpe2..saba..Pas die dengan rumet die,haziemah,geng aku jugak tu dah siap BERSIAP..kitorng pn gerak r pegi assembly(mcm kt tgb jerkk)..dorang sembang2 mcm biase je..gelak2 lg..aik??! xnak wish pape ke korg?..pas abes assembly yg x sampai 10 mnt uw aku pn berjalanlah ke kelas dengan hati yang luke duke..sob2..sampai ati korang.masuk kelas aku pn buat la muke slumber..cover2..lepas kelas tutor bio..aku ngan klasmet aku rushing2 la ke kelas bi..tp sedeh gak neh..klasmet aku x wish pon..huhu..kat kelas bi blajala cam bese tp tym da nak abes kelas uw TIBA2 teacher aku panggel gi depan..nuraini come infront!!..cuak aku..da la panggil cam tu..mcm nak marah je..aku da la tengah sedih neh..aku pun dengan muke slumber katak g r depan..aku pandang teacher..teacher pandang aku..tiba2 dari muka serius..teacher senyum2..arr dorang nak nyanyi sumting untuk kamu..HAPY BUFDAE 2 U(3x)..aduh malunyer..dala ramai giler budak2 lalu..aku kt depan uw da x tau nak bwat cane..senyum jelah..thanx korang..huhu.Pas abes kelas dalam kol 4 pm..aku pn balek la blok.. jumpe plak ngan natrah,geng aku gak..dye jumpe aku bkn nak wish ke aper..dyer g citer psl masalah dyer..masalah dalaman jpp (ala2 bwp)..aku dengar jela..kawan baik haha..aku nak g mandi da tym tu..tibe2 natrah ajak g mamam..aku memang pantang org ajak aku g ah..sampai2 kat bilik basirah..aku bukak pintu..nampak kek..weh korang!! nak nangis da ne.. kawan2 aku kt luar uw nyanyi la bufdae song untuk aku..sedih n terharu giler ah..egt dorang da lupe bufdae aku 1 JULY 2010..sob2..shayang korang..

3 comments:

raidah at: July 10, 2010 at 6:50 AM said...

nekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~~~~~~~~

{ AmEyra } at: July 10, 2010 at 6:38 PM said...

warggghhh. best siOtt bd ko. :)

{ eiQa } at: July 14, 2010 at 4:46 PM said...

hepi besday nikkkkk!!!!
sory sgt2 lambat wish....