PATUNG-PATUNG KELAS KITA

Friday, November 19, 2010
Just a reminder : korg igt tak patung2 yang masing2 dapat time party class malam tuh yang
sampai 'lewat malam' (sampai kene hambat ngan ustaz azizul) haha.... aku just harap masing2 simpan leklok coz nnt bile ader reunion those dolls will be like the 'tickets' for us to meet each
other, kalo HILANG tak tau r nak cakap apa kan...k that's all =)


may all of us will always be connected and keep striving for infinite excellence =)

8 comments:

{ AmEyra } at: November 19, 2010 at 11:18 PM said...

patung2 kelas kita?? haha. terkejut berukk aku baca tajuk je. terfikir juagkk, sjek bila kelas kita ad patung mcm kt kuill ke.. hadOyh,, bikin gmpakk sudahhh.:D

{ Haziq Ghafar } at: November 20, 2010 at 12:07 AM said...

patung kelas? bukan ke yang cawan2 yang ade name kite tuh???

{ roy basyar } at: November 21, 2010 at 3:10 PM said...

cawan mmg ade...ala yg patung kecik2 tuh, yg ade cam kuda and haiwan and bla2..sume dapat kan?

raidah at: November 24, 2010 at 7:19 PM said...

sumpah aku tak ingat

{ methylene blue solution } at: November 26, 2010 at 10:35 AM said...

ada ke?nape x ingat?

{ Press 506 } at: November 26, 2010 at 6:52 PM said...

serius..aku pun x igt bro

{ SubZero } at: December 14, 2010 at 5:34 PM said...

ade plk?ko saje buat cite kan?mane ade..cawan ade la..

naf at: December 21, 2010 at 12:25 AM said...

ada ke weyh patung ? oh aku tkde and tk dpt .- naf