hai

Sunday, April 24, 2011
blog ni nampak sunyi tanpa aku. disebabkan tu aku akan repotkan tentang kehidupan aku sekarang.






aku dah habis asasi dan sedang duduk lepaklepak kat rumah macam toke rumah hantu.

tu jela perkembangan aku.sekian.

11 comments:

{ nurhidayah } at: April 24, 2011 at 11:17 PM said...

raidah:)

raidah at: April 24, 2011 at 11:38 PM said...

dayah:))))))))))
(berdouble double aku senyum)

{ nurhidayah } at: April 25, 2011 at 1:08 AM said...

hahaha...aku tau sejak abes asasi mesti ko dok meyonoinyonoi je kan:)
HAHA..

raidah at: April 25, 2011 at 8:00 AM said...

HAHAHA aku lepaklepak kat rumah je.mana ada menyoinyoi

{ nurhidayah } at: April 25, 2011 at 8:41 PM said...

hahhahahahaha....gurau2
aku plak berasa sgt penat blja anatomy :(
tpi aku redha:)n sgt seronok sebenarnyer blaja ni tau

raidah at: April 26, 2011 at 4:32 PM said...

seronok sangat ke?bio dulu pon dah cukup buat aku penat HAHAHA good luck dayah.semoga dapat habis foundation ko dengan jayanya

{ nurhidayah } at: April 26, 2011 at 11:53 PM said...

insyaAllah,amin...thnks raidah:)
sekarang aku tgh blja reproductive,,,huhhohooooo
exposed giler!!!!!

{ AmEyra } at: May 6, 2011 at 10:47 AM said...

hello, auntiie! gua mauu masook lu punya rumahh antuu arr. kasi tket free ada bolehhh ka?? hahahaha

{ Press 506 } at: May 10, 2011 at 7:44 PM said...

raidah..camner ko knl qutham?aku ni bkn aper tp agk musykil di hati...hehe

{ AmEyra } at: May 10, 2011 at 8:35 PM said...

alarhh, alubahh. mcm larhh ko tak kenal si raidahh neyhh. dye enn byk skandal. haha :P

raidah at: May 14, 2011 at 10:20 AM said...

tam tu kawan dengan kawan aku kat um laa.
dia kan selalu sangat datang um