T.E.N.S.I.O.N

Saturday, May 21, 2011
pening pening pening!nak tau sebab pe? result matrik dh kuar n skang AKU X TAU NAK AMEK COURSE APE!!!! result ak o.k cume ak x tau nak amek course ape..and Im really2X confused right now..sebab kbnyakan course adalah untuk bdk sains fizikal bkn untuk sains hayat..most universities in Malaysia offer courses for sains fizkal nye bdk...GERAMNYAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! nak amek medik, peluang utk dapat x cerah..n skang ak pon dh pening...tringat ak ada sorg pakcik dr U.M datang mase ad exhibition unvrsity kt matrik ak ckp kalo nak amek medik kt U.M minimum 4.00 and maximum 4.00 with interview...ak pon x phm and pak cik ni muke die kerek gile seyh...jht kan aku..apa aku kesah..raidah, ko cari pak cik tu pastu ko blasah die ngan kuasa skonoi ko..hahahahaha...cube korg beri cdngn untuk ak..tlong eh..sy korg...

3 comments:

{ safina razak } at: May 21, 2011 at 9:30 PM said...

true! Sgt true! Tp aku dah siap upu tuh..hehe..n ader aku amek engnring gak..kimia nyer..coz aku rase aku power kimia kot..hahaha..bajet..papepon,gudlark to u!

raidahAWESOME at: May 21, 2011 at 11:44 PM said...

aku pon konfius nak amik apa walau aku fizikal.amik medic kang orang kata gila

raidahAWESOME at: May 21, 2011 at 11:44 PM said...

aku pon konfius nak amik apa walau aku fizikal.amik medic kang orang kata gila