Saturday, July 2, 2011
 
tu diaaaa.nampak tak nampak tak.muka saudari yang kat tengah tu.yang diapit oleh 2 anon berwajah-kuning-weird-gila.motif wajah dia macam tu rupa aku pon tak berapa nak paham laa. hensem tak saudari tu? takk. kacak tak dia? takk. anggun?errrr. ayu? ERRRRR. tembam? Yeahhhh.

nama dia nuraini binti sidek. simple je nama. boleh panggil aini, nur,nini nuni pon bolehhh. tapi tembam tembam dia pon ada nickname jugak. untuk orang yang suka bersederhana boleh panggil dia NIk. haha rare tak nama tu? rare kann? daripada nini ke nik. tak ke jauh bezanya tu. nickname dia memang tak boleh calen fina badout punya laa wa cakap lu. sekali dia sebut nickname tu semua orang ternganga pastu melulu tanya sejarah nickname tu. cehhh

tapi se-RARE manapon nama dia rare lagi perangai dia. maksud aku suara dia. sekali dengar suara dia umphh mesti tak boleh tidur malam hoiiiiii.terngiang ngiang dari mimpi membawa ke bangun pagi pagi lepas tu terbawa lagi sampai ke sarapan pagi dan seterusnya. haaa dasyat tak dasyat laa aku cerita. kalau tak percaya boleh contact SINI. mintak bukti.

satu lagi kisah ke-umphh-an suara dia ni boleh buat orang rindu jugak. kalau nak maklumat lanjut boleh tanya SINI.

baiklahhh sampai di sini je perbualan kita pasal salah satu manusia weird ni. lain kali kalau ada jodoh tak ke mana kita berjumpa lagi. arigato sayonara bye.

p/s : disebabkan dia ni weird maka tarikh 1 Julai pon weird. sampai membuat kan aku lupa pasal tarikh penting ni.

SELAMAT HARI JADI NIK. MINTAK MAAF LAMBAT WISH. AKU LUPA.ni alasan tak boleh pakai ni.TAHUN DEPAN AKU WISH LAGI YE.NAK CALL KO TAK ADA KREDIT.AMPUN.

p/s : gambar ihsan SINI terima ksaih daun keladi

3 comments:

{ AmEyra } at: July 2, 2011 at 8:17 PM said...

sampaii hati ko buat gmbr telur kt muka dua manusia tak berdosaa uhh. haha

raidah at: July 3, 2011 at 10:50 AM said...

nak buat macam mana.muka muka tu tak diperlukan untuk entry ni.hakhakhak

{ safina razak } at: July 4, 2011 at 4:35 AM said...

siapa muka kuning tuh? hihi