Baaqiy's here!

Wednesday, February 8, 2012
Salam guys.

How are you guys? It has been long time since my last post. Aku just nak bagitau korang that this month, aku dah nak fly pergi Australia (yayyy). Alhamdulillah =)

Aku akan sambung belajar dekat Deakin University, Melbourne, untuk Bachelor Of Design (Architecture). Maybe aku akan fly 18 Februari ni, tapi tak confirm lagi, maybe lagi awal atau lambat. Nanti aku confirmkan. So siapa-siapa ynag nak datang, haha, datanglah.

So, kampus aku dekat Geelong, depan laut. Here are some of the pics :



aku tak jumpa gambar yang best2. lol

Aku rasa itu je kot, wish me good luck in a new, strange place. Hopefully everything will be fine. And I wish success for you guys too. I know my classmates are awesome.


5 comments:

{ safina razak } at: February 8, 2012 at 8:30 PM said...

goodluck baaqiy =)

{ Zarif Hazmi } at: February 9, 2012 at 12:01 AM said...

bgus2, good luck kt sne!

{ Baaqiy Ghazali } at: February 9, 2012 at 6:36 PM said...

Thanks Fina and Zarif :)

{ Muhammad Saiazuan Norhalik } at: February 10, 2012 at 2:33 PM said...

alhamdulillah, great news, besar rezeki :D

{ AmEyra } at: February 14, 2012 at 10:02 PM said...

kau sambung cita-cita aku yee. haha. BYE, baaqiy!