selepas beberapa hari stalk korang.

Tuesday, February 14, 2012

سم الله الرحمن الرحيم
 السلام عليكم

act, tiba2 fikiran menerawang ke zaman persekolahan dulu.
teringat kat korang la kan.
teringat suasana belajar dulu.
well,
jangan cakap aku tak pernah langgar peraturan, cuma bukan selalu.
jangan cakap aku tak pernah bergaduh dengan kawan, selalu :P
jangan cakap aku tak pernah crush dengan budak skema. . .? let just skip that part.

menjadi pelajar kegemaran cikgu,oh mestilah bukan aku. sebab bukan aku yang dapat skor 100 untuk kerta matematik tambahan mahupun biology.(siapa ek? hehe)
lagi-lagi bila aku pernah ponteng kelas Cikgu Juraida (matematik tambahan). bermulanya detik aku fail untuk kertas subjek tersebut.
skip another part.
aku lebih suka mengimbas kenangan bersama kawan.
not to mention, of cause with my coolest classmates ever.
sampai sekarang pun aku still sebut classmates. sebab aku rasa macam susah je nak sebut ex-classmates. (huruf x memang selalu menyusahkan aku, especially bila dia hilang, "find x", "find the value of f'f(x)" and etc.)
cerita tentang aku dan engkau dan mereka dan kami.
yeahh. bukan setakat menitis,mengalir bak deras air paip bomba tatkala mengingatkan kembali kenangan 4/506.



from top left: me unimas (biotech), nad utp, meyra unimas (medicine), raja uitm, raidah utm (engine), cikgu suriana (hoomroom berlian d ), nik aini ump(chem biotech), eleeza mara banting (medicine), amira jordan (dentistry) , Fafa Royal Collage Medicine Perak.
from down left: ezzaty unimas (cognitive), atiqah ukm (medic), hidayah AUCMS (medicine).



from top left: zarif usm, baaqiy Australia (architecture), cherah moscow (medic), alubah uia (tak faham aku kenapa budak ni tak fly,paling genius dalam sekolah kot dulu), iman baba uitm, shahril . . . , muzamil UPNM, sharif Ireland (medicine), haziq pre-uni scholar of bank negara.
down left: shaqil uitm (finance) , arif u.s. (engine), opel kolej mara . . . , nabil roy uitm (tesl).


ok.kalau maklumat kat atas ni ada yang salah, minta maaf banyak2. aku try untuk jejak korang. tapi tak semuanya muncul.
and yes. aku bangga dengan kelas 6. kelas F.
semuanya dah berjaya.
maksud aku hampir berjaya.
tak lama lagi, korang akan update blog fasal convocation day pulak kan.
tak sabar. :P
insya_Allah. semua akan berjaya dunia dan akhirat.
ok lah, till then, take care.
 والسلام

1 comments:

{ hidayah } at: February 14, 2012 at 10:42 PM said...

im doing a bridging prog. in aucms.